Voorstelling “Komkommertijd”

Op 2 november 2019 gaat het nieuwe toneelstuk van EWW in première in Het Gebouw te Hoogenweg. De titel luidt: Komkommertijd. Het stuk is geschreven door Carl Slotboom. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Het belooft weer een heel spektakel te worden! Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: het toneel zal er dit jaar iets anders uitzien dan voorgaande jaren…

Korte inhoud:
Marie heeft met het oplossen van een kruiswoordpuzzel in de Story een volledig verzorgde vakantie op het platteland gewonnen en gaat hier samen met haar man Gerrit eens lekker van genieten. Tegelijkertijd arriveert Marion in het hotel en krijgt de kamer naast Marie en Gerrit toegewezen. De onhandige piccolo Frits wijst vervolgens diezelfde kamer toe aan het jonge stel Hans en Claudia. Als Gerrit via het sleutelgat van de verbindingsdeur tussen de beide hotelkamers ontdekt dat de vrouw die naast hem verblijft de vrouw is met wie hij al enge tijd een affaire heeft, is er de nodige chaos. Als dan ook de hoteleigenaresse Josefien zich ermee bemoeit, is de verwarring helemaal compleet.

De data van de komende voorstellingen kunt u vinden onder “Agenda”‘. Reserveren van de voorstelling in Het Gebouw kunt u bij “Kaartverkoop”. Foto’s van de spelers zullen binnenkort verschijnen onder “Spelers”.

We hopen u te zien bij één van onze voorstellingen!